Logotyp_ERC_Mobilversionen

Cirkelpass med start torsdag 10/3!

Vi på ERC kan nu med glädje meddela att vi kommer att starta gruppträning-cirkelpass 2 gånger i veckan med start på torsdag 10/3!!

När: Tisdagar & Torsdagar
Tid: 14:00-14:45 (45 min)
Var: I stora träningssalen på plan 2
Antal platser: 10st, först till kvarn
För vem: Alla med träningskort på ERC

Beskrivning:
Vårt cirkelpass består av 10 olika stationer med övningar för hela kroppen. Övningarna på de olika stationerna går att anpassa efter egen förmåga.
Passet består också av uppvärmning samt nedvarvning/stretching.

Du anmäler dig till passet genom att skicka ett mejl till info@engelholmrehabcenter.se med ditt för- och efternamn samt vilken dag du vill boka. Man kan som tidigast boka sig för veckans pass på måndagen samma vecka och det är först till kvarn som gäller. Får man plats på passet får man ett bekräftelsemejl, dvs de som ej får svar är ej bokade på passet denna gången.
Är man bokad på ett pass men vill avboka ska det göras SENAST 2h innan passet, detta för att vi ska kunna erbjuda platsen till någon annan. Om man avbokar för sent eller inte dyker upp på bokat pass noteras detta.

Vi jobbar på att man framöver ska kunna boka in sig på passet via vår hemsida. I dagsläget är vi så spända på att få dra igång våra pass och få träna med er så tills dess bokas passen via mejl. Självklart uppdaterar vi er när det går att boka via vår hemsida!

Hoppas vi ses där!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter