Logotyp_ERC_Mobilversionen


Våra pass hösten 2023


Alla med träningskort hos oss är välkomna att boka in sig på pass
Stora salen plan 2
15 platser/pass - först till kvarn gäller

Du anmäler dig till passet genom att klicka på bokningsknappen på hemsida. Inlogg med mejladress och 4 sista siffrorna på din tagg.. Först till kvarn som gäller. Anmälan sker senast dagen innan passet. Får man plats på passet får man ett bekräftelsemejl, dvs de som ej får svar är ej bokade på passet denna gången.
Är man bokad på ett pass men vill avboka ska det göras SENAST 4h innan passet, detta för att vi ska kunna erbjuda platsen till någon annan. Om man avbokar för sent eller inte dyker upp på bokat pass noteras detta. Måndag 09.45-10.30 Core Anne
Core är en engelsk term som betyder ”kärna” och vår core är vårt centrum för styrka och balans i kroppen. Coreträningen fokuserar på övningar som skapar styrka och stabilitet i området runt främst mage och rygg där vi ofta är svaga. En stark core är viktig för såväl hållningen som för en skadefri kropp och ökar vår kroppskännedom och stärker de muskler vi behöver i vardagen.
Tisdag 09.30-10.15 Pilatesboll Elisabeth
Ett perfekt pass för dig som vill stärka bål, dvs mage och rygg. Fokus på kroppskontroll och koordination med pilatesboll.
Onsdag 09.00-09.45 Cirkelträning Elisabeth
Cirkelträning med cardio är ett träningspass som involverar hela kroppen
Både flås och stora muskelgrupper får jobba, intervall upplägg

Torsdag 16.30-17.15 Easyline Anne
Easyline handlar om enkel och effektiv cirkelträning i mjuka maskiner tempo och motstånd. Det kan handla om ”kom-igång-träning”, allsidig träning för mer styrka i hela kroppen samt exempelvis träning i samband med viktnedgång.
Maskinerna är lättanvända och kräver inte några inställningar. Ju snabbare du utför rörelserna, desto tyngre blir det. Träningen stärker hela din kärnmuskulatur; både bål, rygg och bäcken. Easyline kan vara ett utmärkt träningsval om du har ont om tid. Passen är alltid varierande och fyllda med glädje och motivation.

Torsdag 17.30-18.15 Cirkelträning Anne
Cirkelträning med cardio är ett träningspass som involverar hela kroppen
Både flås och stora muskelgrupper får jobba, intervall upplägg

Lördag 08.30-09.15 Stepup Anne
En rolig stepklass där du tränar både kondition och styrka. Passet är uppbyggt i konditionsintervaller som varvas med styrkeövningar. Enkla och effektiva konditionsövningar på stepbrädan som får pulsen att öka! Passar både nybörjare och vana deltagare

Gymsatsning på ERC Friskvård
 
Sommaren 2021 slog vi upp portarna i våra nya väl tilltagna lokaler samt Ängelholms fräschaste gym på Importgatan med entré mot Klippanvägen. Vi erbjuder ett fullutrustat gym som riktar sig både till vår verksamhet och till dig som vill träna på egen hand. Hösten 2021 utökade vi med ytterligare 200 m2 gymyta, inklusive en loungedel och ett stort gruppträningsrum.

Gymmet är tänkt att fungera som en brygga mellan sjukvård och friskvård och vi jobbar bl.a. med träning på recept (FaR) vilket garanterar uppföljning av fysioterapeut eller läkare.

Vår ambition är också att du som vill träna helt på egen hand ska känna dig hemma hos oss! Målsättningen är att vårt gym ska passa ett brett spectra av ålderskategorier som vill utveckla kondition, funktion och styrka i vår trygga och inspirerande miljö.

Vårt koncept erbjuder tilltagna öppettider, nyinköpt utrustning och lättillgängliga lokaler med gott om parkeringsmöjligheter. Dessutom finns busshållplats precis utanför dörren.

Om du, dina anställda på företaget eller din idrottsklubb är intresserad av träningskort hos oss så är du välkommen att höra av dig till info@engelholmrehabcenter.se. Öppettider och prislista hittar du längre ner på den här sidan.

Certifierad Personlig Tränare - Elisabeth Hagert
 

Om du vill ha hjälp att komma igång med din träning
eller få progression i redan befintlig träningkan du boka en tid med vår PT Elisabeth Hagert. 
Du kan läsa mer om Elisabeth här.


 

Prislista Gymkort 2023
 

Öppettider 05.00-23.00 alla dagar


Uppläggningsavgift: 150 kr                        (engångsavgift vid tecknande av nytt gymkort)  
Depositionsavgift för tagg: 100 kr             (engångssumma som du får tillbaka när du avslutar ditt träningskort och                                                                                        lämnar tillbaka taggen)
Ny tagg vid förlust: 100 kr

Gruppträning ingår i alla våra träningskort!
 
Autogiro
Månadspris                                 279 kr
Pensionär                                    209 kr
Ungdom fr 15 år                         209 kr
Student                                        209 kr/månad (mot uppvisande av giltigt studentkort)
 
Kontant
3 månader                                    normal 999 kr, pensionär/ungdom, student 749 kr 
6 månader                                    normal 1799 kr, pensionär/ungdom, student 1349 kr
12 månader                                  normal 3199 kr, pensionär/ungdom, student 2399 kr 
 
FaR 3 månader                             500 kr

Företag 10% rabatt – minst 5 träningskort

PT-pris

1 tim    600 kr      Duo: 1 x 1,5 tim 1000 kr
2 tim   1100 kr     Duo: 2 x 1,5 tim 1800 kr
5 tim   2650 kr     Duo: 5 x 1,5 tim 4275 kr
10 tim 5000 kr     Duo: 10 x 1,5 tim 8100 kr

Träningskort som betalas via autogiro kan sägas upp med 2 månaders uppsägningstid. 
Träningskort som betalas kontant kan frysas i max 2 månader, men kan inte sägas upp eller ångras.