Logotyp_ERC_Mobilversionen

ERC:s Anslagstavla

Här kommer vi att berätta om artrosskolan, lägga in aktuella tider för bassängträning och ge dig information om våra sjukgymnasters/fysioterapeuters vidareutbildningar. Eventuellt förändrade öppettider och ändrad tillgänglighet meddelas också här. Om du har några frågor, är du alltid välkommen att höra av dig till oss!

2023

Fredag 22/12 har receptionen stängt och öppnar igen onsdag 27/12. Välkommna!
 

Läs hela inlägget »

Tisdagen den 3e och 10e Oktober kl 16.00-17.00 är det återigen dags för artrosskolan här på kliniken. Kostnaden är 200 kr per tillfälle, frikort gäller. 

Om du inte redan är anmäld och är intresserad av att delta, kan du boka tid för bedömning hos någon av våra fysioterapeuter på tel 0431-244 66.
Varmt välkommen! 

Läs hela inlägget »

Den 3/10 startar vi upp en helt ny träningsgrupp för dig som önskar hjälp med balansträning. 
Träningspassen hålls av våra fysioterapeuter Frida och Vilma på tisdagar kl 11.15-12.00, med start den 3/10. Gruppen riktar sig främst till dig som är äldre och kan förflytta dig självständigt (med eller utan gånghjälpmedel). Kostnaden är 200 kr per tillfälle, frikort gäller. 

Prata med din fysioterapeut om du är intresserad av att delta eller ring oss på 0431-244 66. Varm välkommen!

Läs hela inlägget »
Öppet hus ERC GYM 31/8 16.30-20.00

Ta med en träningskompis, familjen eller kollegorna och titta in till oss under kvällen. Vi bjuder så klart på lite dricka med tilltugg och visar upp lokalerna. Det blir tipsrunda med utlottning av gymkort, prova-på-pass mm. Goodiebag till alla som köper gymkort:) Varmt välkommen!
Läs hela inlägget »

Fredag 4/8 håller vi stängt i receptionen och i fysioterapidelen pga semester. Gymmet är så klart öppet som vanligt för dig med tagg men vi kan inte hantera nyköp av träningskort just denna dag. Allt är öppet som vanligt igen måndag 7/8. Välkomna! 

Läs hela inlägget »

Köp SOMMARKORTET! Träna hur mycket du vill i vårt fräscha gym för 599 kr. Gäller från 1/6 till 31/8

Läs hela inlägget »

Linn går på föräldraledighet och är tillbaka på kliniken våren 2024. 
Frida Karlsson går in som vikarie för Linn under tiden. Frida kommer närmast från primärvården i Trollhättan. Läs mer om Frida här.

Vi välkomnar Frida till kliniken och hon börjar jobba hos oss från och med 24 april!

Läs hela inlägget »

På grund av att våra grannar Diflex blir större och bygger ut påverkas tyvärr parkeringen och tillgängligheten under våren. Vi ber er att ha tålamod och förståelse under tiden. Observera att det inte är tillåtet att parkera på Ten Points parkering. 

Läs hela inlägget »

Vi välkomnar Maria Stefansson till oss på kliniken!
Maria kommer att ta hand om försäkringspatienter. Har du en sjukvårdsförsäkring och vill utnyttja denna är du välkommen att kontakta kliniken eller maila direkt till Maria för att boka en tid. 

Läs hela inlägget »