Logotyp_ERC_Mobilversionen

Öppet hus i gymmet 15/1

Vi önskar er hjärtligt välkomna till oss lördagen den 15/1 mellan kl 11.00-14.00 då vi håller öppet hus i gymmet. Kom och titta på vår nybyggda och superfina gym- och friskvårdsanläggning, eller varför inte testa gymmet då vi erbjuder gratis provträning denna dag!
Vi har över 400 m2 gymyta med allt som du behöver i din träning: stor maskinpark, konditionsmaskiner, cirkelträningsmaskiner, fria vikter samt gruppträning. Efter träningen finns möjligheten att varva ner i vår loungedel och njuta av en kopp kaffe.
Priser och mer information om gymmet hittar du under fliken "gym" i menyn ovan.

Camp Pro Ortopedteknik kommer också finnas på plats för att visa upp sitt sortiment av ortopediska hjälpmedel och sin avancerade rörelseanalys. 

Varmt välkomna!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter