Logotyp_ERC_Mobilversionen

ERC:s Anslagstavla

Här kommer vi att berätta om artrosskolan, lägga in aktuella tider för bassängträning och ge dig information om våra sjukgymnasters/fysioterapeuters vidareutbildningar. Eventuellt förändrade öppettider och ändrad tillgänglighet meddelas också här. Om du har några frågor, är du alltid välkommen att höra av dig till oss!

2019

Nu vankas det jul och lite ledighet där vi laddar upp inför ett nytt år!

Vi håller stängt på kliniken den 24/12, 25/12, 26/12, 31/12 samt den 1/1. Övriga dagar har vi öppet som vanligt, men med lite mindre personalstyrka. Som vanligt svarar vi i telefon och på mejl så fort vi har möjlighet. Välkomna att höra av er!

God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi på Engelholm Rehab Center!

Läs hela inlägget »

Nu har vi kommit igång med bassängträningen för höstterminen. 

Har du frågor gällande bassängträningen eller är du intresserad att att delta så prata med din fysioterapeut om hur du anmäler dig. 

Läs hela inlägget »
Under sommaren kommer vi ha lägre bemanning på kliniken grund av semestrar. Det går alltid bra att ringa eller mejla oss för tidsbokning så hör vi av så fort vi har möjlighet.

Trevlig sommar! 
Läs hela inlägget »

I går var Linn och Tove på en spännande föreläsning med Anders Isacsson, ortopedläkare på Helsingborgs lasarett. Föreläsningen, som arrangerades av Idrottsmedicin Syd, handlade om patellarluxationer, där fick vi ny och nyttig information gällande skademekanism och behandling. 

Läs hela inlägget »

Imorgon fredag den 17/5 har vi stänkt på kliniken på grund av utbildning. Det går  fortfarande bra att mejla eller tala in ett meddelande på telefonsvararen så ringer vi upp så fort vi kan. 
På måndag är vi tillbaka som vanligt igen.

Trevlig Helg!

Läs hela inlägget »
Fredag och lördag 29-30/3 är Linn, Johan och Tove i Göteborg på OMT kongress och samlar på sig ny och spännande forskning och information från intressanta och välutbildade föreläsare! 
Läs hela inlägget »