Logotyp_ERC_Mobilversionen

ERC:s Anslagstavla

Här kommer vi att berätta om artrosskolan, lägga in aktuella tider för bassängträning och ge dig information om våra sjukgymnasters/fysioterapeuters vidareutbildningar. Eventuellt förändrade öppettider och ändrad tillgänglighet meddelas också här. Om du har några frågor, är du alltid välkommen att höra av dig till oss!

2018 > 09

Vi hälsar Vilma Andersson välkommen till oss på Engelholm Rehab Center! Vilma kommer att hjälpa till i receptionen och i telefonen på måndagar framöver. 

Läs hela inlägget »
Under dagen har vi gått igenom kommande händelser på kliniken, planerat och haft internutbildningar. Allt för att vi ska kunna fortsätta hjälpa våra patienter på bästa sätt!
Bland annat har Tove uppdaterat oss på rehabilitering av foten med nya tankesätt och träningsupplägg. Och Anders visade oss hur han med ultraljud undersöker bland annat axlar, knän, fötter och armbågar. En mycket givande dag!
Läs hela inlägget »

Idag, torsdag 13/9, har vi en planeringsdag på kliniken och håller då stängt. Det går fortfarande bra att mejla in eller lämna ett meddelande på telefonsvararen så hör vi av oss när vi är tillbaka imorgon.

Läs hela inlägget »