Logotyp_ERC_Mobilversionen

Information om vår gymsatsning på ERC sommaren 2021
 
Sommaren 2021 flyttar kliniken till väl tilltagna, nybyggda lokaler på Importgatan med entré mot Klippanvägen. Vi slår då också upp portarna till Ängelholms nyaste och fräschaste gym! Där kommer vi att kunna erbjuda ett fullutrustat gym som riktar sig både till vår verksamhet och till dig som vill träna på egen hand.

Gymmet ska fungera som en brygga mellan sjukvård och friskvård och vi kommer bl.a att jobba med träning på recept FaR vilket garanterar uppföljning av fysioterapeut eller läkare.

Vår ambition är också att du som vill träna helt på egen hand ska känna dig hemma hos oss! Målsättningen är att vårt gym ska passa ett brett spectra av ålderskategorier som vill utveckla kondition, funktion och styrka i vår trygga och inspirerande miljö.

Vi kommer att erbjuda ett koncept med väl tilltagna öppettider, nyinköpt utrustning och lättillgängliga lokaler med gott om parkeringsmöjligheter. Dessutom finns busshållplats precis utanför dörren.

Om du, dina anställda på företaget eller din idrottsklubb är intresserad av träningskort hos oss så är du välkommen att höra av dig till info@engelholmrehabcenter.se. Mer info om priser och öppettider kommer under våren på hemsidan.
 
/Vi på Engelholm Rehab Center